Pehea e hana ai i ka lole Tutu

Ke hana ʻana i kahipēpē hou hānau tutuhiki ke lilo i mea leʻaleʻa a me ka hana hana.Eia kahi papa kuhikuhi maʻalahi i ka hana ʻana i kahi lole tutu pēpē nani.

Material:

2 m ka loa otulle 

Elastic no ka pūhaka.

ʻO ka nila a me ka milo, a i ʻole ka mīkini humuhumu, e humuhumu pū i ka hili

ʻokiʻoki

Lipine no ke kakaka.

Rula a lipine ana paha

ʻO ka mua, e hoʻoholo i ka nui o ka pūhaka o kāu pēpē.E hoʻohālikelike i kekahi wēlau o ke kāʻei me ka lōʻihi o ka pūhaka o ke pēpē a ʻoki pōkole.A laila, e hoʻomākaukau i ka lace a i ʻole ka gauze no ke kapa.E hoʻopalapala a ʻoki i ka lōʻihi ʻelua o ka pūhaka o ke pēpē.E hōʻoia i ka lōʻihi kūpono o ke kapa no ka pēpē.E hoʻopili i ka lace i ʻoki ʻia a i ʻole ka gauze i ka hapalua a hoʻopaʻa i ka pūhaka me ke kaula a i ʻole ke kaula hao.Aia kekahi koho o ka hoʻopili ʻana i kahi kaula a i ʻole ke kaula hao i ke kāʻei.E hōʻoia i ka lōʻihi o nā kaula a i ʻole nā ​​kaula hao a puni kou pūhaka a paʻa pono akā ʻaʻole paʻa loa akā ʻaʻole wehe.Hiki iā ʻoe ke humuhumu a puni i ka pūhaka o ka pāpaʻi a hoʻopaʻa i ke kaula a i ʻole ke kaula hao ma ka ʻauamo i mea e paʻa ai.ʻO ka hope, e nakinaki i ke kāʻei ma ka pūhaka o ke pēpē a hoʻololi i ka leo o ke kapa.Inā makemake ʻoe i kahi hopena voluminous, e hoʻohui i kahi papa o ka lace a i ʻole ka gauze ma lalo o ke kapa.

E mālama pono: E hoʻohana i nā mea palupalu a me nā mea hoʻonāukiuki ʻole e pale aku i ka ʻeha ma ka ʻili o kāu pēpē.Ma mua o ka hoʻopaʻa ʻana i ke kāʻei i ka pūhaka o kāu pēpē, e hoʻomaopopo pono i ka lōʻihi o ke kapa.E ho'āʻo e hoʻohana i ka metala a i ʻole nā ​​mea paʻakikī e pale aku i ka hōʻeha ʻana i ke pēpē.Ke hana ʻana i kahilole tutu kamaliihe pāhana hana leʻaleʻa a me ka noʻonoʻo.Hiki iāʻoe ke koho i nā kala a me nā mea likeʻole e like me kou makemake, a me ka hoʻohuiʻana i nā mea hoʻonani nani e hoʻonui ai i kaʻaʻahu a nani.E hoʻomanaʻo e hauʻoli i ke kaʻina hana a hana i kahi lole TUTU kūikawā no kāu pēpē!

Nui nā inoa no kēia papahana, makemake wau e kaʻana like iā ʻoe pehea e kapa pinepine ʻia ai:ʻO ka pēpē pēpē, ʻO ka pēpē pēpē, nā keiki hou, ʻO ke kapa tulle pēpē, ke kapa tulle pēpē......

He ʻoihana ʻo Realever Enterprise Ltd. me kahi laina nui o nā huahana pēpē a me nā keiki.Ma muli o kā mākou ʻoihana kiʻekiʻe a me nā ʻenehana, hiki iā mākou ke hāʻawi i ka OEM ʻoihana no nā mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai mai nā mākeke like ʻole ma hope o 20 mau makahiki o ka hana a me ka hoʻomohala ʻana i kēia ʻāpana.Wehe mākou i nā hoʻolālā a me nā manaʻo o kā mākou mea kūʻai aku, a hiki iā mākou ke hana i nā laʻana kīnā ʻole no ʻoe.

Ua hana kā mākou hui i nā ʻano he nui olole tutu pēpēi nā makahiki. Eia kekahi, loaʻa iā mākou nā huahana like ʻole e hoʻokūkū i ka tutu, e like me: headband, wing, doll, booties, footwrap, hat e hoʻohālikelike i kēia mau TUTU a hana iā lākou i makana makana. ʻauʻau, Kalikimaka, Halloween, ke ola i kēlā me kēia lā.

图片 1
图片 2

Ka manawa hoʻouna: Sep-16-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.