E pale i nā pepeiao o ke pēpē, he mea pono no ka hoʻoilo mehana

Me ka hiki ʻana mai o ka hoʻoilo, ʻaʻole hiki i nā pēpē ke hoʻololi i ke anuanu a maʻalahi hoʻi i ke anuanu.ʻO ka pale ʻana i ke olakino o nā pēpē ke kuleana o kēlā me kēia makua.ʻAʻole hiki ke hoʻomaʻamaʻa wale i ka hoʻoilo o ka pēpē pēpē, akā pale pū kekahi i nā pepeiao o kāu pēpē. E like me:knitted newborn beanies, cable knit newborn hatapāpale hulu keiki, ʻO kēia mau pāpale e hiki ai i nā pēpē ke hoʻolimalima i kahi hoʻoilo mahana a ʻoluʻolu.

Hana mehana:1 Koho waiwai: Hana ʻia nā pāpale pale pepeiao hoʻoilo pēpē i nā mea palupalu a mehana, e like me ka pulupulu maʻemaʻe, ka hulu hipa a me ka mohair.Loaʻa i kēia mau mea waiwai nā mea hoʻoheheʻe wela maikaʻi a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka ʻili o ke pēpē.2. Hoʻolālā hoʻolālā: ʻO ka hoʻolālā ʻana o nā pāpale pale pepeiao hoʻoilo pēpē i ʻelua mau ʻāpana: pāpale a me nā pale pepeiao.Hiki i ka ʻāpana pāpale ke uhi i ke poʻo o ke pēpē a loaʻa ka hopena insulation thermal maikaʻi;ʻoiai hiki i ka ʻāpana pale pepeiao ke uhi piha i nā pepeiao a pale i ka hoʻouka ʻana o ka makani anuanu.Hiki i kēia hoʻolālā ke hāʻawi i ka pale ākea ʻoi aku ka maikaʻi, me ka hōʻoia ʻana ʻaʻole e pōʻino nā pepeiao o ke pēpē e ka ea anuanu.

E pale i nā pepeiao mai ke anu:1. Hiki i ka wā anuanu ke hoʻonāukiuki i nā pepeiao o ka pēpē i ke ea anuanu, e ʻulaʻula ai ka pepeiao, ʻūlū, ʻeha a me nā pilikia ʻē aʻe.Hiki i nā pāpale pale pepeiao hoʻoilo ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka ea anuanu a pale i ka hoʻopili pololei ʻana me nā pepeiao o ka pēpē, a laila e hōʻemi maikaʻi ʻia ka pilikia o ka pepeiao.2. Kāohi i nā maʻi pepeiao pēpē: He pōkole a hiki i ka ulu ʻana o nā maʻi bacteria.ʻOi aku ka maʻalahi o nā pēpē i nā maʻi maʻi o ka pepeiao i ke anuanu.Hiki i nā pāpale pale pepeiao hoʻoilo ke pale aku i ke ea anuanu mai ke komo ʻana i ke kahawai pepeiao, hoʻemi i ka pilikia o ka maʻi, a mālama i ka maʻemaʻe a me ka olakino o nā pepeiao.

Nā mea nui no ke kūʻai ʻana:1. Hōʻoluʻolu: E koho i nā mea palupalu a me ka hanu e hōʻoia i ka ʻoluʻolu o ke pēpē i ka wā e ʻaʻahu ai a ʻaʻole e hōʻeha i ka pēpē.2. ʻO ka nui kūpono: Pono ka nui o ka pāpale pale pepeiao hoʻoilo o ke pēpē e like me ka nui o ke poʻo o ke pēpē.Inā nui a liʻiliʻi paha, pili ia i ka hopena hoʻohana a me ka hōʻoluʻolu o ke pēpē.3. Nā ʻano like ʻole: Aia nā ʻano pāpale pale pepeiao hoʻoilo no nā pēpē ma ka mākeke.Hiki iāʻoe ke koho i kahiʻano kūpono e like me ke kau a me nā makemake pilikino, i hiki i ka pēpē ke mālama i ka mahana a loaʻa i kahi kiʻi kiʻi i ka manawa like.

Ka hopena:He kūpono nā pāpale pepeiao hoʻoilo pēpē no ka pale ʻana i nā pēpē i ka hoʻoilo.ʻAʻole wale ia e hāʻawi i ka mehana maikaʻi, akā pale pū kekahi i nā pepeiao o ke pēpē mai ke anuanu.Hiki i nā mākua ke koho i ke ʻano kūpono a me ka hoʻolālā e pili ana i nā pono o ke pēpē a me nā makemake pilikino e hōʻoia i ka hoʻohana ʻana o ka pēpē i ka mahana hoʻoilo a me ke olakino.E hana pū kākou i hoʻoilo mahana no nā pēpē.

savbsfb (3)
savbsfb (1)
savbsfb (2)

Ka manawa hoʻouna: Dec-06-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.